17:00

Bäckseda IF komb

Referat

Referat: Vimmerby IF 1 - Bäckseda IF komb

Vi var framme i Vimmerby i god tid innan matchstart. Tyckte att killarna var peppade för match. Efter en bra uppvärmning så blåste domarna i gång matchen. Vi märkte ganska snabbt att Vimmerby rullade boll med högt tempo. Och det tog inte mer än 7 minuter innan första bollen trillade in bakom Emil. Minuten efter kom nästa och i minut 12 kom tredje. Vi var inte alls med. Vårt första avslut kom 43 minuter in i matchen. Men allt var inte dåligt. Stundtals kunde vi sätta press på deras backar så att de gjorde misstag. Första halvlek slutade 5-0. Målsättningen för andra var att göra mål och det gjorde vi. 2st blev det. Vimmerby gjorde sitt första mål i andra efter 10 min. Sen spelade vi upp oss. En liten stund...
Trots 14 insläppta mål gjorde för dagen vår debuterade målvakt en bra match men några kvalificerade räddningar.
Tyvärr är det bara ett fåtal som tar och gör jobbet idag. Vi måste jobba tillsammans för att det ska bli bättre.